Parketvloeren

Ons assortiment parketvloeren biedt u vele mogelijkheden. Wij bieden parketvloeren in allerlei vormen, motieven en fantasiemotieven. U heeft de keuze uit parketvloeren van diverse diktes en lengtes. Kortom; bij Boon Parket bent u absoluut aan het juiste adres voor een mooie en kwalitatief hoogwaardige parketvloer, die perfect aansluit op uw wensen.
Wij zijn dealer van o.a. de volgende merken:
Di Legno, Lorraine, Beterhout, Parky, Albers en Lieverdink.
Dit alles is ook te krijgen in oude planken of verouderde planken en kunt u uiteraard geheel vrijblijvend komen bekijken in onze showroom.

Tapis-parket

Tapis, is egenlijk meer een aanduiding voor een manier van leggen. Er wordt gebruik gemaakt van losse massieve plankjes in verschillende diktes en maten.

Strokenparket

Een motief dat veel wordt toegepast in de nederlandse huiskamers. De stroken worden meestal met de lichtval meegelegd in zgn. wildverband, zodat er geen patroon in de vloer gevormd wordt.

Visgraatparket

Een tijdloze vloer die zowel in klassieke als in moderne interieurs tot z'n recht komt. Er kan gekozen worden uit enkel of dubbel visgraatmotief.

Bougogne vloeren

Stoere "natuur-vloeren, die de sfeer van landhuizen oproepen. Pure luxe sfeervloeren van ijzersterke planken, die niet allleen in de lengte maar ook in de breedte verschillen.

Geborstelde vloeren

Bij geborstelde vloeren zijn de planken met een borstelmachine bewerkt. De zachte houtdelen worden tussen de hardere nerfdelen weggeborsteld zodat een enigszins opgeruwd oppervlak ontstaat.

Duoplanken

Samengetelde planken, verouderd en gewoon.